fbpx

Akupunktiosta

Tutustu Akupunktioon

Tehokas Hoitotekniikka Parantaa Terveyttäsi.

Tutustu Kiinalaisen Akupunktioon

Akupunktio on erittäin tehokas hoitotekniikka perinteisessä kiinalaisessa lääkinnässä, jolla on yli 3000 vuotta historiaa. Akupunktiohoito tapahtuu pistämällä ohuita neuloja potilaan kehoon tiettyyn pisteeseen. Akupunktio auttaa edistämään energian dynamiikkaa kehossa ja antaa keho parantua luonnollisesti. Akupunktiopisteiden sijainnit perustuvat kiinalaisen lääkinnän historian tutkimukseen 3000 vuoden aikana.

Akupunktio voi parantaa kehon immuunijärjestelmää ja se on hyvää terveydelle monella tavalla. Akupunktio ei ainoastaan auta ihmisiä parantumaan olemassa olevista sairauksista, vaan myös ehkäisemään tulevia sairauksia.

Miten Akupunktio Toimii

Vanha kiinalainen selitys on, että energia (Qi) virtaa koko kehossa ja kehon pintojen kanavissa. Nämä kanavat kutsutaan meridiaaneiksi. Kiinalaiset ovat löytäneet ihmiskehossa 71 meridiaania, joka on kaikkien ihmisten perusenergia-kartta. Kehon jokainen pääelin liittyy omiin meridiaaneihinsa. Meridiaanin verkon kautta sisäelimet ovat yhteydessä tiettyihin alueisiin ja kehon osiin, kuten lihakset, luut, nivelet ja muut elimet.

Kiinalaiset uskovat, että terveys on tasapainon suoritusmuoto sekä kehossa että kehon ja ulkoisen ympäristön välillä. Kun kehon sisäinen tasapaino on sopusoinnussa ulkoisen ympäristön kanssa, energia virtaa sujuvasti meridiaaneilla, ravitsee elimiä ja kudoksia. Jos yksi meridiaaneista on tukossa, energia keskeytyy ja se ei voi virrata normaalisti. Kun energia ei pääse virtaamaan tasaisesti tai joutuu virtaamaan vastakkaiseen suuntaan, kehon synnynnäinen tasapaino häiriintyy ja aiheuttaa taudin.

Kehon meridiaaneilla on erityisiä akupunktiopisteitä. Akupunktiota käytetään näissä erityisissä akupunktiopisteissä normaalin energian virtauksen palauttamiseksi. Kun keho palaa luonnolliseen tasapainoonsa, terveydentila palautuu.

Mitä Akupunktio Voi Auttaa

Riippuvuus

Ahdistuneisuus ja unettomuus

Niveltulehdus,    jännetulehdus ja nivelkivut

Astma ja allergiat

Auton onnettomuuksien vammat

Virtsarakon ja munuaisten infektiot

Sydämentykytys (epäsäännöllinen sydämenlyönti)

Krooninen väsymysoireyhtymä

Vilustumiset ja influenssat

Välilevypullistuma

Masennus

Laihdutus, ravitsemus ja painonhallinta

Fibromyalgia

Päänsäryt ja migreenit

Hypertensio (korkea verenpaine)

Ruoansulatushäiriöt, ilmanvaivoja, verenvuoto, ummetus

Hedelmättömyys

Vaihdevuodet oireet

Tuki- ja liikuntaelinsairaudet

Pahoinvointi

Neuropatia

Ortopediset ongelmat

Kipu

PMS-oireet ja kuukautisten epäsäännöllisyys

Tupakoinnin lopettaminen

Urheiluvammat

Jännitys/stressin oireyhtymät

Tinnitus

Työtapaturmat

Close Menu