fbpx

Kuppauksesta

Tutustu Kuppaukseen

Tehokas Hoitotekniikka Parantaa Terveyttäsi.

Mikä on Kuppaus?

Kuppaus on erittäin tehokas hoitotekniikka perinteisessä kiinalaisessa lääkinnässä, jolla on yli 3000 vuotta historiaa. Kuppaus luo imuvoimaa ihmiskehon alueella, joka stimuloi kehon veren ja energian virtausta. Korkeampi veren ja energian virtaus voi edistää kehon kudosten liikkeitä. Kuppaus auttaa kehoa vapauttamaan toksiinit ja stressiä. Aktiivinen kehonkierto auttaa parantamaan sairautta ja lisäämään vastuskykyä. Yhden kuppaushoidon yleensä kestää 15 minuuttia. On kuitenkin huomattava, että kuoppaushoito voi jättää jälkiä kehon alueelle. Nämä jälkiä häviävät viikon kuluessa.

Kuppaus voi parantaa monia fyysisiä ongelmia, kuten niska- ja selkäkipuja, jalkakipu, olkapään korkeusjännitys ja fibromyalgia. Kuppaus voi olla tehokasta hoidettaessa keuhkosairauksia, kuten keuhkoputkentulehdus, yskä ja astma. Kuppaus voi myös auttaa kuukautisongelmista, ruoansulatusvaivoista, oksentelusta ja vatsakivusta.

Kuppauksen Hyötyä

Kuppauksen tärkeimmät hyödyt ovat kehonkierron parantaminen. Kuppaus on tunnettua urheilijoiden keskuudessa, koska kuppausmenetelmä helpottaa lihasten arkuutta ja jänteiden liiallista käyttöä. Tätä menetelmää käytetään myös riippuvuuden hoitoon, koska kuppaus on hyvä auttaa vapautettaessa toksiinien kehossa. Ihmisille, jotka viettävät kauan aikaa työpöydälle, kuppaus voidaan käyttää parantamaan alaselän kipua. Tämä koskee myös kroonisia sairauksia, kuten fibromyalgiaa ja niveltulehdusta.

Close Menu